zondag 27 april 2014

Een nieuwe ervaring, een nieuwe blogserie.


Het kan niet op dit jaar. Na de geweldige ervaring in Oeganda, zijn we vandaag, 27 april, begonnen aan weer een niet allerdaags avontuur. Inderdaad we. Ik ben dit keer op pad met Annemiek en Olaf. We gaan een weekje op vakantie. Niet in een huisje op de Veluwe of een een hotelletje op een Waddeneiland. Waarschijnlijk hartstikke leuk maar we zoeken het verder weg. Om precies te zijn 6700 kilometer verder weg.

Iedereen heeft wel eens een keer mazzel in zijn leven. Zo ook wij. Je kunt het immers best mazzel noemen als je door je zus uitgenodigd wordt om een weekje te komen logeren. Op zich geen grote mazzel maar als ze een appartment in Amerika heeft wordt de mazzel al weer veel groter. Helemaal groot wordt de mazzel als ze alles voor ons regelt. Tja, daar zeg je geen nee tegen.

En zo is het dus gekomen dat we nu op weg zijn naar de geboortestad van Barack Obama, de thuisplaats van de Cubs, de "Windy City", de plaats waar een hele musical over gaat. We zijn op weg naar Chicago, Illonois, United States of America. Een week lang toerist zijn in een grote Amerikaanse stad. Dat is wel even helemaal te gek. Wat we allemaal mee gaan maken? We hebben van alles gepland, het is natuurlijk afwachten hoe dat gaat uitpakken. Ik zal jullie daar in de komende blogs meer over vertellen, waarschijnlijk vergezelt van wat fotografisch materiaal.


Dus: To be continued!

 

Buiten is het -58 graden Celsius

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten