zaterdag 31 augustus 2013

Vrijdag 26 juli, lege flessen in de gang

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan.

 

Het is een clich maar o zo waar. Ook deze vakantie is eindig. Maar dat is ook wel weer een van de leuke dingen van vakantievieren: het naar huis gaan. Alhoewel we het ontzettend naar ons zin hebben gehad is het toch ook wel fijn om naar huis te gaan. Maar voordat het zover is willen we natuurlijk alles netjes achter laten. We sjouwen de lege flessen naar de glasbak. Sorry Rian als jullie imagoschade hebben opgelopen door onze aanwezigheid in jullie dorp. We kloppen, vegen en zuigen. Soppen, boenen en zemen.

 

Na het opruimen eten we nog wat. We hebben de buurvrouw, inmiddels met een nieuwe spiegel op de auto, nog een keer kunnen strikken om ons bij de trein in Roosendaal neer te zetten. Een paar uurtjes treinen en we zijn weer thuis.

 

En daarmee komt een einde aan de serie van blogs over onze zomervakantie van 2013. Volgend jaar weer een nieuwe serie, dan over onze belevenissen in Zwitserland. We hebben daar al een appartement geboekt. Jullie hoeven niet zo lang te wachten op een nieuwe serie belevenissen, in november reis ik waarschijnlijk af naar Canada. Vooral voor werk maar toch wel speciaal. En natuurlijk in januari de reis naar nichtje Rinty in Uganda. Kortom, genoeg om met jullie te delen.

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten