zaterdag 12 januari 2013

Weer lekker naar huis


Na nog twee dagen een beetje nietsen op de camping is het weer tijd om naar huiswaarts te gaan. Op vakantie gaan is altijd leuk, vooral omdat je weet dat je ook weer naar huis toe kunt. De terugreis verloopt soepel, geen oponthoud en om 6 uur 's avonds parkeren we de auto achter ons huis.

Het was een heerlijke vakantie. Zowel de Loire als Normandië hebben ons gebracht wat we er van verwacht hadden. En Frankrijk heeft ons aangenaam verrast als vakantieland. We hadden zo onze bedenkingen over het land. Kunnen we ons wel redden in een land waar men dat rare taaltje Frans spreekt. Terwijl wij niet verder komen dan Allo, Allo. Nou, dat is meer dan 100% meegevallen. Op één winkeljuffrouw na konden we ons overal met Engels redden. En ook het vooroordeel dat Fransen stug en arrogant zijn is ons meegevallen. De Fransen waar wij mee te maken hebben gehad waar allemaal vriendelijk en open. Kortom, een land waar we niet verslaafd aan zijn maar waar we zeker nog eens terug gaan komen.

Pont de Normandi
Na een vakantie denken wij vaak alweer na over de volgende. Dit keer hebben we nog niet echt duidelijk omlijnde plannen. Het plan dat we hebben is in ieder geval om niet ver weg te gaan. Fietsen in Nederland. Logeren bij.. Het staat allemaal nog open. Eerst maar zorgen dat de spaarpot weer gevuld wordt. Wat al wel staat is een weekend Amsterdam met een bezoek aan de musical Zij gelooft in mij (Andre Hazes). Heerlijk zo'n vooruitzicht.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten